aku-dan-photography

Saturday, October 9, 2010

WIRID MODEN

orang kita semakin hari semakin rajin berwirid.... panjang2 wirid dema.... tak mengira tempat..... kadang2 sementara jalan...sementara golek2 atas tilam....


dalam sebuah kedai.. si ayah wirid ke kanan, ibu ke kiri... anak2 wirid merata arah....


semua tu masih lagi takleh lawan... penunggang motosikal yg berwirid sbelah tangan sambil kepala diangkat berkala dan pemandu kereta yang melakukan perkara yg sama...

kadang2 aku pelik... smejid semakin bergaung...ringtone lak semakin kuat!


life as is.......
Published with Blogger-droid v1.6.2

1 comment:

en_me said...

wirid kanns.. ehehe

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...