aku-dan-photography

Monday, October 18, 2010

TOO YOUNG TOO SUFFER

dalam fb aku ada add sorang photograper..
cantik gambar yang diambil... ikhlas dan kreatif... halus hasil seninya... aku suka.

entah macamana aku mula chat ngannya, dia panggil aku uncle.... rupa2 dia tu masih muda... underage tapi amat berkebolehan...

sebentar tadi dia bgtau aku yang dia akan pulang ke kampung dan tidak dapat berFB lagi.....

katanyea....
"uncle..sy sakit.. uncle fhm x.. kemungkinan sy akn lumpuh otak sepenuhnya"

Aku tak pasti samada dia bermain ataupun tidak... tapi aku yakin... perkara sebegini jarang orang nak main2.....

begitu muda telah diuji.... hati aku terasa sebak... walopon aku tengah layan cete komidi.. tak terasa langsung nak ketawa....

aku dapat merasai kekuatan dan ketabahan dalam dirinya dan pada masa yg sama aku dapat rasa apa yang ibubapanya rasa sekarang....

buat Siti..... semoga tabah....
life as is....
Published with Blogger-droid v1.6.3

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...