aku-dan-photography

Monday, October 4, 2010

sony mini home theater

ntah camne aku berkenan ngan mini home theater nie....
sebenarnya aku dah ada benda yg sama tetapi jenama philips... dah hampir 2 tahun aku guna... takde problem....
tiba2 aku terpandang sony.... em, aku belum pernah guna sistem audio sony... bukan apa, harganye tinggi sikit....

aku teringat zaman aku betul2 gila ngan surround sistem ni... pernah aku dan rakanku sham, sama2 kami berdua ke taiping krana kots memot baru di rasmikam.
.
nak jadi cerita, aku dolo takde lesn motr jadi aku dudok di belakang kawan... sian kawan aku. sudah la kecik,aku lak besr saiznya..

tapi kami juga kots memot... akhirnya kami berjaya memilikinya...memiliki impian....

12 tahun kemudian barulah kami berdua berjaya memilikinya....

ada satu lagi.... iaitu yamaha home theater.... mmg berbaloi2!

adakah impian itu akan tercapai? kena tggu lagi le gamaknyea......
Published with Blogger-droid v1.6.2

3 comments:

mR Gee.!! said...

performance dah test lom..?

mane lagih best.? sony ker philip..?

hheheheheh

kulop ludin said...

hehe..
sony mantap yop... tapi memilih.. takleh nak pasang sebarang format..
philips, best gak.. rege pon ok, mesra poket!!

akubiomed said...

Saya dulu ada beli Home Theater yang kena tarik dekat Courts masa tuh RM700 tapi Sub Woofer. Masa Home Theater to keluar Sub Woofer pada masa itu adalah optional tetiba ada tergerak hati nak beli Sub Woofer buat survey yang Sub Woofer pasif harga pun RM700 lagi kalau Sub Woofer aktif lagi mahal.. frust..sistem tidak ada Sub Woofer macam makan nasi tidak ada lauk

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...