aku-dan-photography

Monday, October 25, 2010

sleepless

aku payah tul nak tido ikot taim..
kena bantuan pil gak baru leh lelapkan mata....

aku ambek pil nie.. 21 st century.. pekena 2 bijik...lepas 2/3 jam baru sampei ngantuknyea...

aku jeles nengok orang umah aku... kejap je letak pala udah boleh lena..... agaknye senang hati le tu... tak banyak mikir... dapat laki jenih mithali...idak nakal2... agak aku la...

tak pasti le berapa lama aku nak bergantung ngan pil2 herba semata2 nak tido...

*life as is!


Published with Blogger-droid v1.6.3

4 comments:

NARDtheNERD said...

ubat apa tu?.
xpe ke mkn?.
hehe.
:))

::@.L.I.N:: said...

hahaha..memang menjadi erk...ubat nie

kulop ludin said...

NARDtheNERD said...

ubat apa tu?.
xpe ke mkn?.
hehe.
:))


pil herba... dah lama ada kat pasaran.. elok untuk lena ngan redakan stress....

kulop ludin said...

::@.L.I.N:: said...

hahaha..memang menjadi erk...ubat nie

ok gak herba nie... biasanyea beli kat guardian....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...