aku-dan-photography

Thursday, October 21, 2010

RUMAH HANTU

tak lama lagi, sambutan hari usahawan 2010 di tempat kroje aku...

bermacam program dan jualan diadakan...dan paling menarik pada aku adalah RUMAH HANTU!

aku tak berapa teringin nak masuk walaupun tenaga kerja menghias/merekabentuknye pun bukan orang lain.. kawan2 aku jugak...

sebenarnya aku dari sebesor kecil dolopon idak berapa gemor benda2 camnie sampai la sekarang.... malahan kalau aku tertonton felem2 seram omputih..pasti aku perlahankan volume....

aku tak berapa suka efek audio yang memeranjatkan....

aku jemput blogger yang free, untuk bersama2 memeriahkan sambutan hari usahawan di SK BATU 3 TEMOH

* dan jangan lupa beli kupon sekali yea....

tarikh: 30 OKTOBER
MASA : 8AM-1 PM..
TEMPAT: SKBT 3, TEMOH....
Published with Blogger-droid v1.6.3

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...