aku-dan-photography

Monday, October 4, 2010

rokok naik harga

bagus betul gomen naikkan harga rokok... banyak faedahnya pada aku...

1. mesin basuh idakle tersekat ngan doit siling... jadi suri rumah idak le merungut nak kena check selalu poket sluor.

2. membantu gomen, kita kena prihatin... sebagai rakyat malaysia kita kena berkorban apa saja..

3. berjimat cermat... setiap batang akan dihargai oleh mereka yg merokok...

banyak lagi nilai2 murni yang dapat diterapkan dengan hanya menaikkan harga rokok...

aku dari dolo hingga kini sentiasa memegang kata2 ini....

" kerajaan sentiasa memikirkan nasib rakyat"
Published with Blogger-droid v1.6.2

1 comment:

akubiomed said...

Perokok tegar susah nak berhenti rokok kerana nikotin dah banyak dalam yang menjadi punca ketagihan.

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...