aku-dan-photography

Friday, October 22, 2010

NOKIA N85

ini le dia nokia n85 yang cukup aksesorinya malahan earphonenya masih dalam plestik.... tak pernah dibuka.....

aku tak pernah cucuk earphone, sebaliknya aku guna nokia bluetooth headphone.... bergegar.. mmg layan..

nokia ni aku namakan rostam, sama ngan nama moto aku.. biasanya kalau aku ke mana2,akan ku bawa rostam bersama... intim sungguh....

kalau berjalan tanpa rostam... rasa macam pakai spenda tali loose..resah dan tak selesa... asek2 nak tarik ke atas jea...

rostam... andaikata.. esok dirimu bertuan baru, ingatlah kenangan manis kita bersama dan lupakanlah aku dan juga rosnah mat aris ( nokia aku lagi satu, nokia e66 )

life as is...

Published with Blogger-droid v1.6.3

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...