aku-dan-photography

Wednesday, October 27, 2010

NikNokia® Nokia N8

tadi aku ke kedai hset sbb nak ngantor hset kawan...

semalam skali dia dan hsetnyea terendam dalam ayor.... nak wat camnea... tak disengajakan...

pada masa yang sama aku diperkenalkan secara peribadi oleh ai mei.. pembantu kedai pada si dia..

"N8.. ini encik kulop.... encik kulop, ni N8"

masa rasa terhenti apabila ai mei menyerahkannya padaku untuk kurasai dan halusi susuk tubuh yang ternyata amat gemalai dan mengikuti gerak tarian jemariku...

dilengkapi 12 mxpixel lens.. bukan setakat lens biasa tetapi lens carl zeiss... peh memang mantap.... yang lelain tu takyah cete la... full hd recording dan macam2 lagi...

andaikata aku dapat memiliknya...aku akan namakannya.... dengan nama yang baik2.. n8 kalau tukor bahasa melayu rasanya leh kot panggil Nik...

so aku namakannya NikNokia®.. sopan tul nama tu.... sedap pulak nyebutnya...


" ayang... ada nampak tak NikNokia® abang?" tanyaku pada orang umah apabila aku dah berjaya memilikinya nanti..

" tu... kat ateh meja".. jawab orang rumah...


peh...........
NikNokia® tunggu abang kulop yea....


*life as is!
Published with Blogger-droid v1.6.3

2 comments:

bksempoi said...

brp harganya agak2?

kulop ludin said...

rege kat tapah nie dalam rm1650..
mungkin rendah lagi kat tempat lain..

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...