aku-dan-photography

Monday, October 4, 2010

motorola milestone

2 minggu lepas aku pulang lewat dari biasa... orang umah tepon, bgtau keadaan cuaca tak berapa cerah dan offer nak pikap aku... tapi aku tolak... sebab kat tempat kerja hujan dah renti...

so aku pun setat le moto... elok separuh jalan.. hujan turun macam ayor pili... tak leh aku ngelak...

sampai umah, aku bukak beg galas... aiseh, hset satio dan blackberry aku dah wat kuak lentang dalam beg.. bertakung ayor...tak cukup ngan tu.. laptop aku pun join sama...

terasa nak demam kejap tu jugak!

aku sayang sony satio tu sbb kamera dia best terutama makro shot.. peh, tajam!

petang tu jugak aku rembat motorola android nie... harganya sama mcm aku mula2 beli satio dolo....

esoknye aku antor serbis satio aku... kena rm40 jea.... hampeh... kalau la aku sabor ckit... takyah aku beli hset baru lagi......

tapi best gak layan android nie.... byk tul aplikasi leh donlod....

daripada ini aku belajor, kalau naik motor.. tak cukop aksesori... takyah la nak redah2 taim hujan... yang ke 2, kena spare hair drayer...
3. toyota jenama kete yg bagus tetapi kalau jenama tu lekat kat beg tak semestinya kalis ayor!
4. hset android mmg best... hehe...

*tkasih kat orang umah yg memahami naluri abgnye tanpa henpon....
Published with Blogger-droid v1.6.2

5 comments:

miss cloudy said...

daripada ini aku belajo.. dengar cakap isteri.. hehe

kulop ludin said...

haha.....
adakalanyea... mmg kena dengor!!

kulop ludin said...
This comment has been removed by the author.
akubiomed said...

OS android pesaing kepada Symbian dan Windows Mobile. Lagipun OS ini Open Source ramai developer kat sana suke untuk improvise

kulop ludin said...

la nie tengah godek2 android...
semakin berkenan ngan aplikasinyea...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...