aku-dan-photography

Tuesday, September 14, 2010

SPORT TOTO DAH DAPAT SIJIL HALAL

SPORT TOTO DAH DAPAT SIJIL HALAL

menarik gak posting salah satu blog yang aku follow nie....
zaman moden sekarang nie... minyak ngan ayor pon dah leh disebatikan...
ikhlas atau sesaje nak lari income tax?


HIDUP KEKADANG SELAMBA!kulop ludin spenda pintal getah

2 comments:

noor afzan said...

ceh, ingatkan pe tadi.
mmg takkan halal la sports toto tu kan'

kulop ludin said...

hehe, teman pon terkejut gak...
tapi lepeh baca kat blog tuh...
baru tau maksod sebenar!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...