aku-dan-photography

Wednesday, September 1, 2010

Kerusi masat


Bila dah bertambah usia ni.. Badan mula le terasa cepat benor lenguh2.. Nak mengharapkan orang rumah picitkan.. Dia pun dah tak berapa lalu.. Badan abangnye pun kecil sikit dari setengah ekar.. Aku pun faham..

Jadi bila ke sopping komplek.. Nampak je kerusi urut nie.. Aku pun landing dan masukkan duit.. Dapat la hilangkan lenguh2 badan.. Nak pergi ke rumah urut.. Risau gak aku.. Nanti aku sendawa angin lain yang kuor...

Tapi kini aku boleh menggunakan kerusi urut ni dengan lebih kerap kerana bapak(mertua) aku dah beli kerusi ni untuk dia.. Jadi dapat lah aku menumpang barang 15 minit untuk satu sesi urutan.. 

Harga asal kerusi ni adalah dalam 13k tapi disebabkan promosi dan mungkin juga clear stok.. Harga diturunkan sehingga rm4.5k... 



2 comments:

anjang said...

syok tu boleh teman numpang 2, 3 kaki

kulop ludin said...

peh..
kena ada satu gak ni, letak kat umah...
cari yang idop ponyea masat!!
haha!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...