aku-dan-photography

Saturday, September 25, 2010

kalau aku riso, aku layan dire straits



ada masanya kita ni manusia, tak lari dari perasaan risau...kekadang melampau risaunyea... aku semakin banyak memikirkan perkara2 akan datang..dan aku jadi risau...
selain daripada perkara2 rutin.. aku layan muzik gak.. antara lagu yang aku kerap dengar adalah dari dire straits.. lagu dan liriknyea memang layan.. kena ngan mood kita....

(Mark Knopfler)
Baby, I see this world has made you sad,
Some people can be bad
The things they do, the things they say.
But, baby, I'll wipe away those bitter tears.
I'll chase away those restless fears
That turn your blue skies into gray.
Why Worry?
There should be laughter after pain,
There should be sunshine after rain,
These things have always been the same,
So Why Worry, now?
Why Worry, now?
Baby, when I get down I turn to you,
And you make sense of what I do
And, no, it isn't hard to say.
But, baby, just when this world
Seems mean and cold
Our love comes shining red and gold
And all the rest is by the way.
Why Worry?
There should be laughter after pain,
There should be sunshine after rain,
These things have always been the same,
So Why Worry, now?
Why Worry, now?
Why Worry?
There should be laughter after pain,
There should be sunshine after rain,
These things have always been the same,
So Why Worry, now?
There should be laughter after pain,
There should be sunshine after rain,
These things have always been the same,
So Why Worry, now?
Why Worry, now?
(Why Worry? Why Worry, now?)
(Repeat and Fade)





HIDUP KEKADANG SELAMBA! kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...