aku-dan-photography

Wednesday, September 8, 2010

Danny and his rewards


Tak lama lagi akan berakhirnya bulan puasa... Danny aku kira akan berjaya menghabiskan 29 hari berpuasa, tolak 1 hari kerana dia demam.. Terpaksa makan obat... Kuat jugak anak teruna aku tu.. Bapaknye pun tak dapat nak catch up.. Hehe...

Orang rumah aku lah yang memainkan peranan penting.. Cukup taim.. Dikejutkan kami.. Kalau harap aku.. Mau satu famili.. Bertukar dari sahur kepada sarapan pagi... Haha...

 Bulan puasa ni aku cukup terasa lemahnya... Tengah hari jae mula le kepala rasa tingtong.. Khayal semacam.. Bawak moto terasa melayang2... Mungkin tahap nikotin aku dah kritikal... Pernah sekali tu.. Aku hampir2 nak tergolek jatuh moto disebabkan tingtong tadi tersangat kuat...

Berbalik cete danny tadi... Aku dan orang rumah dah bagi green lite pada dia... Sekiranya dia mampu habiskan puasa.. Kami akan meluluskan permintaannya untuk memiliki apa yang dia berminat.. Jadi buat masa sekarang danny berminat untuk mendapatkan sebuah basikal... Aku seluk poket.. Kira bajet!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...