aku-dan-photography

Saturday, September 18, 2010

Aku menangis juga..

Aku cukup tersentuh apabila memerhatikan orang tua.-kerana aku sedar tak siapa dapat menghalang proses semulajadi tu.. Walaupun ditarik,dicucuk dan sebagaima sekalipun-kita akan tetap tua..

Pernah air mata ni mengalir beria-ria selepas aku menonton drama arahan rashid sibir atau sapa ntah namanya tu-yang mengarah drama hari raya beberapa tahun lepas-cete pasal anak yang tak mengenang jasa makbapak-yang bapaknya lumpuh naik troli tolak ngan tangan tuh-fauziah nawi berlakun sebagai mak-

Dah lama aku tak menangis sebegitu..-tapi aku tewas juga bila babak orang jumpa bapaknya mati terjunam-lemas dalam bendang..time maknye menangis.. Aku pun turut sama.. Hiba betul...

Ada anak yang sanggup lakukan sebegitu kepada insan yang selama ini berhempas pulas membesarkan kita?

*aku juga menangis apabila menyaksikan iklan petronas yang dia tanya "itu burung apa"

Haih.. Jiwa aku ni cepat tersentuh rupanya...

2 comments:

Sharinginfoz said...

semoga kita dijadikan orang2 yang mengasihani org2 tua

Sarina Jaafar

kulop ludin said...

amin.....
thanks for visiting!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...