aku-dan-photography

Tuesday, August 17, 2010

teringin lak nak berbuka di lumot


putra hotel lumut
Originally uploaded by Kulop Ludin
entah tetiba2 aku rasa nak berbuka di lumot...
betul2 di tengah2 bulatan dataran dalam gambor tu...

agak cukop taim, bentang tikor... dan berbuka....
malam2... dudok2 kat situ sambil perati danny main bubbles..

dan aku sendut2 danhil sambil hembos pelan2...
lepas ngap apa yang dibeli....

agaknye, jemaat ni leh kot layan pose kat lumot lak!!

3 comments:

anjang said...

besor hajat tu, takut kejor dik majlis jenuh nak lari....

kulop ludin said...

hehe....
larik sambil bawak lari juadah le gamaknyea...

aNiS tHe BumbleBee said...

sempoi jeee buka puasa kt situ..hahaha!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...