aku-dan-photography

Wednesday, August 4, 2010

Payah nak tidur

Aku ada masalah tidur. Boleh di katakan tiap2 hari.. Pukul 2-4 pagi baru dapat melelapkan mata.

Perkara ni dah berlanjutan hampir berbulan lamanya.. Tak pasti mengapa ianya berlaku...

La ni.. Dah pukul 2 pagi... Masih lagi terkebil2 biji mata...

Aku rasa aku perlu banyak bersenam.. Mungkin aku akan cepat tidur disebabkan keletihan...

Dan orang rumah pula mencadangkan supaya aku tidak terlalu mengadap laptop.. Katanya jam 10.. Padam dan terus simpan laptop dalam beg...

Tapi aku rasa mungkin disebabkan aku rajin minum kopi jantan taim malam.. Mungkin kopi tu power untuk mata aku..

Haih.. Pening gak tak cukup tidur ni.. Ting tong semacam je nanti...
Kepala terasa berat sekarang ni.. Masa yang baik untuk tidur barang sebentar.
*suwit derim

1 comment:

www.arzone_71.blogspot.com said...

Serope le ngan teman ni. Tadi dah masok tido. Beria2 pejamkan mata. Pusin kiri pusin kanan x juga mau lelap. Ni yg mangkit balik ngembut..bukak lak komputer...blogwalking...ha ...langsung nyinggah blog mike...

Ha..padan muke teman..ntah pukoi brape nak tido karang..mau lepaih sahor kot.. he he

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...