aku-dan-photography

Thursday, August 12, 2010

Baju raya

Aku dah beli baju raya untuk danny.. Agak awal sebab aku malas nak beli taim bulan puasa..

Malas nak berhimpit2 takut kurang pahala puasa nanti..

Dan yang sebetulnya.. Taim puasa ni.. Nak embuat apapun slow je rasanya.. Rasa macam slow motion...

Danny dah pandai pilih bajunya sendiri.. Tanpa aku sedari dia dah semakin besar....

Aku pun dah beli baju untuk raya ni.. Perih rasanya taim membayar...

Harganya.. Besar2 juga..

Selamat berpuasa buat rakan2 blogger semua...

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...