aku-dan-photography

Wednesday, August 11, 2010

danny first puasa dan kepak ayam 3 ketoi


Hari ni merupakan hari paling menyeronokkan kerana pada hari ni.. Danny berpuasa kali pertama..

Baru le dia tau nikmat berbuka... Dan habis 3 ketul kepak ayam sekali harung.. 



Sebenarnya aku beli 3 kepak ayam tu untuk aku tapi bila tengok danny sapu semua.. Terkebil2 gak biji mata bapaknya.. Tapi takpe... Asal danny mampu untuk berpuasa.-sudah menjadi satu kekenyangan pada aku...



Esok.... Aku harap dia dapat bertahan lagi.... Termasuk le aku sekali.....

1 comment:

|| NaFiRaa || said...

nampaknye kena beli lebih ler~

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...