aku-dan-photography

Tuesday, July 27, 2010

Kaki Bodek


Bermacam2 cara orang nak naik.. Matlamat menghalalkan cara. Dan orang bodek membodek..dah lama aku tak guna perkataan nie... Kaki bodek.

Macam2 cara itu termasuklah mengampu, mengadu domba dan sebagainya... Bodek jenis ni membahayakan kesihatan..sama je level kaki rokok..membahayakan kesihatan(tetapi menerangi orang lain)

Ada lagi satu, jenis bodek sorang2 dia jea.. Yes sir memanjang... Jenis ni tak membahayakan kesihatan tapi meloyakan tekak bagi orang lain yang tak mampu untuk bertindak begitu....

Aku adalah seorang yang

Uih dah kul 5... Time besiap, ambek danny... Nanti sambung lagi...

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...