aku-dan-photography

Wednesday, July 7, 2010

hepi birthday


 hari nie ada jamuan besday kat tempat kerja.. hepi besday... 
tapi bukanlah besday aku tapi besday rakan sekerja..


aku dapati di tempat baru nie, suasana kerja mengimbau kembali suasana kerja tempat aku 10 tahun lepas..
ikatan antara satu sama sememangnyea kuat... mungkin tempat kerja baru ni agak kecil kekuatan clientnyea berbanding sebelum ini....




 selain daripada kek yang lazat terdapat juga hidangan2 lain yang disediakan secara percuma.....
semuanyea obat bagi aku.... OBAT!!



option yang ada adalah....... Karipap, tu jea yang boleh/mampu/dibenarkan untuk jamuan kali ini...
apapon, terimakasih kepada kedua2 ticer yang menyambut besday dema yang keawal 3 puluhan dan 4 puluhan... semuanyea awal2 jea (dakwa mereka) 
huhu!






aku suka karipap....... hari2 leh makan karipap tapi yang ori ponyea... 
yang garing2, nipih2 tu aku tak berapa gemor... berterabor tiap kali kokak!!




HIDUP KEKADANG SELAMBA! kulop ludin spenda pintal getah

2 comments:

www.arzone_71.blogspot.com said...

Ajenye sharp alpha 380 tu ye..line cap jari pegang karipap tu pon nampak..heh heh

kulop ludin said...

hehe....
gitu2 je yop.....

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...