aku-dan-photography

Wednesday, July 28, 2010

Hari ni selepas habis aktiviti petang di tempat kerja .. Aku bawa norman ke kedai aksesori kete..

Kononnya nak isi gas eikon.. Sebab udah tak terasa sejuknya.. Tapi alih2.. Kena ganti lak apa ke nama benda untuk eikon tuh.. Valve.filter..penyejuk nasa dan apa ke benda lagi.. Haih... Ingat nak kuor duit tak sampai 20 hengget akhirnya dah jadi dekat 4 hatus...

Aku cukup fobia ngan eikon2 nie... Selalu sangat jadi camni... Dan tokei kedai ni pun pandai lak guna ayat2 power.. Lemah aku dibuatnya...

Sambil aku minum teh ais, aku terfikirkan bagaimana keadaannya 20 tahun lagi... Adakah anak aku akan survive dengan keadaan ekonomi yang tak menentu? Pada pandangan aku.. Lagi 20 tahun.. Apa yang penting adalah kemahiran... Tak kira apa sahaja yang penting mesti mahir...
Namun begitu, aku akan bekalkan apa yang aku mampu buat danny.. Selebihnya, dia cari le sendiri... Takkan nak harap mak ngan bapak... Aku pun usaha sendiri...

Kalau selalu sangat di silver spoon tak elok juga jadinya...
Sama macam mengharap bonus yang tak kunjung tiba... Tunggu punya tunggu tapi apa pun tarak.. Apa diharap padi seberang......

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...