aku-dan-photography

Wednesday, July 21, 2010

Bila hati sudah ejas.

Aku jumpa ramai kawan lama dengan menggunakan facebook..

Dan aku hairan kerana aku perhatikan mereka sangat berubah.. Terutama dari segi penampilan fizikal.. Makin dipam2... Sedangkan aku masih menten.. Dari dulu hingga kini... Sama je lebornya.. Yang lelakinya makin terang kepalanya.. Mana entah rambut2 yang lebat menghiasi kepala dema dulu...

Begitu hebat pengaruh masa dan usia... Sesuatu yang tidak mampu kita tahan...

Tapi agak pelik apabila kita tidak memandang begitu pada seseorang yang sentiasa bersama kita...

Aku tidak pernah memandang orang rumah aku semakin berusia.. Pada mata kulop ludin.. Dia sentiasa seperti aku kenali 10 tahun yang lepas..

Aku pun sentiasa memandang diriku seperti 10 tahun yg lepas juga..
Ironiknyea...

2 comments:

|| NaFiRaa || said...

mungkin sebab kita selalu pandang dia dan x nampak perubahan pada dirinye.. ai pon rasa ai masih muda.. muehehehe

en_me said...

maintain ghitewww.. ehehe

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...