aku-dan-photography

Sunday, May 16, 2010

facebook dan menjanda

 kala hujan begini di tapah, masih ada yang melayan facebook.... tak takot diSOT oleh kilat modem tuh!!

Facebook adalah medium yang paling di gemari sekarang ni... Kat memana pun orang ber facebook... Dalam tandas pun sempat update apa patut...


Namun begitu.... Baru2 ni ada kawan aku berkongsi cerita... Kawannya menangis2 dalam tepon kerana baru sahaja diceraikan oleh suaminya..


Sebabnya mudah... Dia menjalinkan hubungan dengan bekas kekasihnya...


Anak dah ada 4 orang... Dia telah melakukan kesilapan besar kerana suaminya dah kumpulkan bukti2 yang kukuh...


Akhirnya nasi dah menjadi bubur.. Bekas balak nya hanya mendiamkan diri kerana dia pun telah berumah tangga...


The moral of the story.. Jangan le menggatal... Cukup le dengan apa yang ada..


Hidup kekadang selamba tetapi tidaklah sampai mengambil hak orang..




HIDUP KEKADANG SELAMBA! 
kulop ludin spenda pintal getah

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...