aku-dan-photography

Saturday, April 3, 2010

terpikior masa kat lumut



Sementara orang umah dan anak membeli belah hidupan2 kering berhampiran jeti lumut.. Aku ambek kesempatan untuk memerhatikan orang2 sekitar yang lalu lalang..

Kenapa orang2 ye? Yup.. Kata shakespeare kita ni pelakun dan dunia adalah pentasnya.. Ada di antara ramai2 ni bawa famili.. Bawa diri.. Bawa tunang.. Bawa curang pun ada....

Sekilas pandang apa yang aku perhatikan... Kalau yang bawa famili..-time balik..yang lelaki Muka idak semanis orang umah mereka... Hehe...
Mana yang kapel2, lelakinya senyum2 puas.. Pelik betoi!


HIDUP KEKADANG SELAMBA!
catching my breath
kulop ludin
spenda pintal getah

3 comments:

NazhaSecret said...

kenapa ek bro?nak gak tau...ngeh ngeh ngeh..spenda diaorg putus getah ka?whohohohooh

kulop ludin said...

hehe...
spenda getah lucut....
agaknye la.....

|| NaFiRaa || said...

n3 yang penuh makna tersirat..muehehehe

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...