aku-dan-photography

Thursday, April 29, 2010

teka doit siling... ada hadiah

kepada kekome nak hadiah.. bolehle meneka doit siling kat laman nie...
blogger nie area tapah gak.. tapi teman idak penah jumpe...
tapi dia penah nampak teman taim teman berbikini muslimah kat laketown bebaru nie...

di sini lamanyea..... rawa tapah with love



HIDUP KEKADANG SELAMBA! kulop ludin spenda pintal getah

3 comments:

Nietanozie said...

yeop mekasih ler tlg promote giveaway teman yang tak seberapa tue...

teman jumpa mike kat eco park.. idak ler pulak berbikini muslimah eh...hehehehe. mike tgh sibuk nangkap gambo hidupan kat situ. mike ingat tak, mike ader tanyer binatang aper kenie maser memula masuk eco,... teman ler yang menjawap tue... ahakkksss...

kulop ludin said...

hehe..
yang teman ingat ada satu group...
ramai gak time tu....
nenengok hewan2 kat situ...
haih.. idak kalu leh bergambor ngan kulop ludin yea!!

Nietanozie said...

family teman la tue... takde group lain dh maser tue.. siap ader guide lg.

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...