aku-dan-photography

Monday, April 26, 2010

siti nurhaliza ke jj ipoh



Siti nurhaliza.. Sapa tak kenal, semua orang kenal!

Salah seorang peminat siti adalah orang umah aku sendiri.

Pada ahad lepas siti datang ke jaya jusco ipoh bagi mempromosi alat mekapnya.. Simplisiti...

Pendek cerita kami ke sana.
Siti tiba jam 3.40pm.. Orang ramai riuh rendah..

Siti cantik.. Makin slim berbanding sebelum ni...
Aku dapat lihat jelas menggunakan zoom kamera.

Apa yang pasti, orang rumah aku sangat puas kerana inilah kali pertama dia dapat melihat siti secara live...

Aku pun puashati juga kerana dapat belajar mengambil gambar dalam keadaan yang riuh rendah tu...






 

Lagipon Siti udah milik orang.. Bagaimana mungkin aku ngenguit mata apabila misai dato K bisa mendebarkan kegerunan!
Takot!




HIDUP KEKADANG SELAMBA! 
kulop ludin spenda pintal getah

5 comments:

anjang said...

wow best 2, siti memang cantik seindah....., awat mua datuk k cenge sangat

Lin Creshk said...

syabas..dapat snap gambar siti... jom terjah blog mat rock
http://cicaktonjeng.blogspot.com

|| NaFiRaa || said...

wahhh..sonoknye~ dapat tgk siti live.. ai tak pernah tgk siti live..huhuhu

|| NaFiRaa || said...

wahhh..sonoknye~ dapat tgk siti live.. ai tak pernah tgk siti live..huhuhu

kulop ludin said...

>anjang.. cenge tu kontrol macho kot!!
hehe..... mikior hal lain pun leh jadi gak tuh!!

>syabas..dapat snap gambar siti... jom terjah blog mat rock
http://cicaktonjeng.blogspot.com
-sempoi blog tu!! retro klassik gak!!

>wahhh..sonoknye~ dapat tgk siti live.. ai tak pernah tgk siti live..huhuhu
-huhu.. lelain kali kalau ada cik siti... cikpuan nuff terjah juga!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...