aku-dan-photography

Saturday, April 3, 2010

sedor tak sedor udah besor



sedor tak sedor udah besor orang umah aku.
1april adalah hari lahirnyea...
payah tul nak wat surprise sebabnya orang umah dan danny. ke mana je aku pergi ada je dema...
nak ditinggalkan, sian le pulak....

disebabkan orang umah aku ni tak berapa gemor ngan intan permata dan lelain... aku belikan sebuah laptop.. jadi senang la dia nak surf sebelah aku nanti... laptopnye yang aku guna sekarang otomatik dah jadi milik aku... hehe... tapi ada gak keinginan nak sambor laptop lagi satu, cari yang high end... tapi, kalau setakat nak post entri blog.. aku rasa laptop tosiba celeron aku ni masih mampu bertahan.

selamat hari lahir buat isteri yang tercinta.... singular je!


HIDUP KEKADANG SELAMBA!
catching my breath
kulop ludin
spenda pintal getah

3 comments:

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

hehe bestnye dpt adiah. epi besday to mrs kulop :P

kulop ludin said...

thanks TAP.......
tu je yang termampu angkel kulop berikan.....!!

|| NaFiRaa || said...

wahhh!!! dapat laptop!!! bestnye kalo tiap2 hari adalah hari lahir..hari2 dapat hadiah..muahahahaha

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...