aku-dan-photography

Saturday, April 24, 2010

kulop ke laketown bukit merah cuti haritu!


 

sudah lama aku tidak berblogging.
aku sibuk dan tak berapa sihat nak bercerita.
tapi sempat juga aku pergi  bercuti ke laketown bukit merah.
ada beberapa peristiwa berlaku dalam beberapa minggu lepas..
aku perlu tenangkan minda aku...
seperti biasa....
 
mereka tetap bersama aku.

5 comments:

anjang said...

antara kunci hidup sihat, bahagia dan menambah keseronokan bekerja ialah pergi bercuti. Sangat penting untuk recharge semangat yang kian pudar

kulop ludin said...

betul tu teman setuju ngan mike!!

Nietanozie said...

yeop mike jauh berjalan idak sedor org tapah kat saner yek.. anyway, terkejut ler teman nengok mike nonggeng2 ngambik gambo....

Nietanozie said...

yeop mike jauh berjalan idak sedor org tapah kat saner yek.. anyway, terkejut ler teman nengok mike nonggeng2 ngambik gambo....

kulop ludin said...

haih... ate ngape le idak tegor...
hehe.. idak le teman perasan mike pon kat sana!!
3 hari 2 malam teman lepak sana!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...