aku-dan-photography

Wednesday, April 21, 2010

BORET CIKA

 semasa aku kat CH aku telah singgah di sebuah kedai menjual bermacam alat2 perhiasan dan juga permainan.
dalam bebanyak tu, aku ternampak satu benda nie... aku suka sebab aku boleh ramas2nyea... dan jarang aku nampak jenis nie... so aku pun beli... sebelum tu aku dah tanya anak aku, nak yang ini tak? dia jawab.. tak endak... kerana dia lebih berminat ngan mainan Ben10....





 setelah itu, tak berapa lama kemdian, danny nak jugak benda nie... aku terpaksa beralah.... aku pesan, jaga elok2.... jangan lempar2 sesekati.. rare item nie...


aku namakannya CIKA sebab badannya lembot,berbulu2 getah.....
taklama lepas tu aku teringatkan ada seketoi lagi benda ni kat umah, kepunyaan danny... lalu aku pun bertanya... nak namakan apa bebola getah berbulu danny tu? tanya aku pada danny...


dia jawab... BORET.. aku tanya lagi dan jawapannya tetap sama... BORET.. aku sajeskan banyak nama lain tapi danny tetap nak namakan bebola getah tu BORET.. hahaha... aku takleh nak xplain bebanyak kat danny... so ini le BORET kepunyaan danny.




Jadi aku harap CIKA dan BORET boleh bertahan lama....






setelah 2 minggu, aku bertanya lagi... apa nama bebola getah danny..jawapannya tetap sama... BORET!!


HIDUP KEKADANG SELAMBA!
catching my breath
kulop ludin
spenda pintal getah

3 comments:

|| NaFiRaa || said...

x suka menan tuh.. geli!!!muahahaha

kulop ludin said...

huhu... best apa.. terlentok liok!!

www.arzone_71.blogspot.com said...

Nak sebut camner boret tuh? Cam lucah jer?..tapi bebudak apa tau..err x tau ke deme?

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...