aku-dan-photography

Monday, March 15, 2010

Selamat hari lahir, megat mohd daniel

Selamat hari lahir yang ke 6, my son...
Semoga jaga baik2 hset touch screen yang bapak dan mak hadiahkan..

Pass darjah satu tahun depan, bapak hadiahkan kilang nokia satu!

Lepas tu, duk bawah jambatan le kita!

Nanti kita mandi laut sama2, nanti bapak bina istana pasir.. Danny jemput le sponbob ngan patrick datang sekali yea...

Love you,
Bapakmu.

4 comments:

ibuayu said...

happy birthday megat junior..dah bujang anak kau megat senior..

|| NaFiRaa || said...

heppy bezday to Megat Mohd daniel!!
dapat henpon??? wahhh!!! sonoknye!!

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

epi besday to him.. bile megat nk dpt adik? haha

Sanusi Din said...

cik kulop,
sayangnye kat putra sorang tu..
satu saja ke?
kan bilik dah pasang aircond?

Megat danny, ayah-ku bukan jeles kat ko, tp sian tgk ko takdak kawan,
suruk bapak beli baby baru satu, k.

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...