aku-dan-photography

Sunday, March 21, 2010

outingvacation di teluk batik lagi...



aku bercuti di teluk batik.
kali ini, puas anak aku mandi manda dan telan air masin, rasakan... 
orang rumah pula sibuk melayan kerenah kami berdua...
bukan senang melayan 2 boys!!

 malamnya kami berjalan ke dataran di teluk batik tu...
cantik tempatnya... orang pun tak ramai... 


jejalan di teluk batik sambil outing!
Tenet takde, so mati kutu la aku, takleh nak lawat mana2 bloggers!!


Kemudian aku sambung pula ke lumut.
Tinggal di Hotel Putra, bestnyea sebab beradap dataran lumut nie...
Keadaan dalamnyea, em so-so.... 





main buih nie pun layan gak... patutla orang suka pesta buih!





layan pala di pangkor jap pagi tu... maleh nak drive, so ambek pakej travel tour... rm70 gak! van pun takde eikon! tapi mmg dah plan... rilek and free my mind... kalau sewa kete, murah lagi tapi masa bila nak free my mind kalau jalan kat pangkor nie.. peh... sabor jelah.... takde masa nak nengok kiri kanan....


pose khas saturday night fever....
ya, aku fever lak nie... agaknye takleh tahan panas kat tempat2 camnie...
banyak lagi gambor2 best yang boleh aku kongsi terutama time mandi tuh...
peh.... ada yang terlior karang!
 



kesimpulannya: bini aku happy dan danny pun sama... aku? sudah semestinya....
(sambil nerap2, kira berapa kupang yang tinggal lagi....)

HIDUP KEKADANG SELAMBA!

kulop ludin
spenda pintal getah

8 comments:

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

bestnye g honeymoon..hehe

|| NaFiRaa || said...

wahhhh..sonoknye en kulop pi holiday!!! huhuhuhu..nak pi holiday jugak!!!

kulop ludin said...

>TAP... hanimun hari2!! hehe...

kulop ludin said...

>cikpuan Naf...
huhu.. moh menabung lagi, jalan2 light n easy!!

Nietanozie said...

yop... bilernye g ke teluk batik nie...
teman pun menambah statistik pengunjung kat saner ari selasa ari tue. tp idak ler tido saner... balik ari jek.

zan-xray said...

pangkor destinasi yang sesuai untuk bercuti.
almaklumlah bila dah masuk pulau tu, mau tak mau pagi esok la pulak balik.
Gambar diambil pun dah tunjuk heppy2 je.

Noriati Osman said...

aku paling suka post saturday night fever..., perghhhh..boleh kalah john travolta.

julie said...

aku teruja meneroka apa yg ada di sini...santai tapi penuk bermakna.corat coret yg ada kdg2 buat aku terkesima!!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...