aku-dan-photography

Saturday, March 27, 2010

mode bizi dan kurang sihat






Dalam seminggu dua ni aku sangat sibuk kerana terpaksa menghadiri kursus2 di sana tu.
di IPIP (dulu2, MPIP) di Hulu Kinta.Perak.
Pada masa yang sama juga keadaan kesihatan aku kurang baik... tapi gagahkan juga gelak ketawa time kursus.


Aku tak dapat nak lawat blog kome semua wat sementara waktu nie.. ada kesempatan, aku blogwalking nanti yea.

Sekarang ni dalam mode layan stim obat sesema... aku dan danny sama2 sesema... sehati berdansa bapak dan anak!




kat sbelah laptop tu, alat sedut kat idong pun aku spare time kursus... idong asek tersumbat jea!!










HIDUP KEKADANG SELAMBA!
catching my breath
kulop ludin
spenda pintal getah

3 comments:

Anonymous said...

jgn terlebih ubat sudah la yek..haha

|| NaFiRaa || said...

moga cepat sembuh lah.. anak ngan bapaknye..muehehehe..:)

Sanusi Din said...

alahai nmpak kuruih sikit la..

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...