aku-dan-photography

Sunday, March 21, 2010

lama tak main bola..

dengan berbekalkan bola beharga rm6...
aku menunjukkan skill kepada danny, dan akibatnya..... aku demam orat!
lama tak tendang menendang ropenyea..orat2 yang ada terkejut! demam aku!
haih.. sehari suntuk sakit dan seram sejuk!!

HIDUP KEKADANG SELAMBA!
catching my breath
kulop ludin
spenda pintal getah

2 comments:

zan-xray said...

zaman kegemilangan melipat bola depan gol dah berlalu dah kot. sekarang kita jadi trainer la pulak :-)
suruh dema je lari kejo bola kita tengok sambil tengking2 sikit hehe

kulop ludin said...

haha..
takot ngan coach bola nie..
benken!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...