aku-dan-photography

Thursday, March 4, 2010

kerja






tak kerja tak berduit.
nak berenti, aku bukan anak tokei balak.
kerja2 selagi mau.


searching for subjects...
kulop ludin
spenda pintal getah

4 comments:

Nietanozie said...

itu ler semanagt yg tinggal...
duit ader takde semangat dah keje

|| NaFiRaa || said...

sama!!! x keje x pakai pempes lah anak ai..muaheheehe

kulop ludin said...

> mike... gaji lambat nun di hujung bulan....
tinggei tayar moto je tak makan lagi sebab nak guna gi kerja...
huhu!!

kulop ludin said...

>naf... paka kulit kayu, keras lak yea...

bila lea nak dapat duit juta2 nie!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...