aku-dan-photography

Saturday, March 13, 2010

KAWAN PALING BAIK



Kata orang kalau memilih pasangan hidup yang sejuk dan sesuai, mestilah ada iras2 yang sama.
Kata orang juga rumahtangga yang aman mestilah ada campuran api dan air.
Pada aku.. Orang rumah adalah kawan yang paling baik... dan kawan yang baik akan selalu belanja kawannya.


Outing vacation time cuti nie.. "Kawan Baik" aku akan sponsor semuanya... Aku akan ke Teluk Batik skali lagi, dan kali ini akan bermalam di sana.... Untung ada kawan baik.... Susah senang pasti bersama...



Time cuti nie.. masa yang sesuai untuk berumah tangga. Tunggu apa lagi...
teringat aku pada satu kiasan yang sering aku guna dulu...


"simpan lama2 pun bukannya dapat dividen"

 
HIDUP KEKADANG SELAMBA!
catching my breath
kulop ludin
spenda pintal getah

1 comment:

Sanusi Din said...

bak kata pepatah, macam pinang dibelah dua..
kawan yang paling memahami kita luar dan dalam..kan en kulop kan..
semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.Amin!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...