aku-dan-photography

Sunday, March 7, 2010

JPJ TEWAS DENGAN SENYUMANKU



tidak dinafikan antara aset yang paling menarik selain dari tubuh badan, adalah terletak pada senyumanku...
senyuman yang bisa mencairkan mana2 hati yang memandang.

berbekal anugerah ini... pada 2/3 hari yang lepas aku telah disetopkan oleh seorang pegawai pengecheckan JPJ yang gemor dudok bawah jejantas highway tapah yang sejuk lagi nyaman.

disebabkan wallet aku tertindih, dan saiz aku yang gitu2, aku terpaksa kuor dari kete...untuk mengeluarkan lesen dan ic....

aku perhatikan pegawai tu agak terpanik bila aku bersemuka berdepan dengannya.
dan aku senyum...
dia agak malu2 bila aku bagi isarat kat orang umah supaya snap gambor kami...
sepanjang 13 tahun di tapah, inilah kali pertama ada orang nak tengok gambor masa aku muda2 kat lesen memandu.. aku terharu... tkasih encik JPJ...

aku yakin senyuman ku masih ada bisanya lagi... sehinggalah..


searching for subjects...
kulop ludin
spenda pintal getah

4 comments:

NARDtheNERD said...

tergoda dgn senyuman mu mungkin~

kulop ludin said...

>ya.. kekadang aku juga tergoda ngan senyumanku juga...

|| NaFiRaa || said...

alaaaa.. apsal muka incik polis x nampak..hahahahha.. sempat lagi tangkap gambo!!!

Anonymous said...

yup bro...

ya smiles always keep something in a bites...

http://my-recipe-book.blogspot.com/

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...