aku-dan-photography

Monday, March 29, 2010

gastrik



hari ni aku tak dapat kekerja...
semalam. aku tak tidor malam.. perot aku meragam..
gastrik bermaharajalela dalam perot.. orang umah aku pon tak tido malam melayan aku.


dalam aku ghairah nak berdiet.. aku terlupa lak aku ni ada gastrik... mulanya aku tak indahkan semuanya  pada hemat aku.. takkan le lelemak yang ada kat seluruh badan nie takleh kaver kelaparan yang ada... tapi aku silap... cuma beruang kutub ataupun walarus jea yang guna kelebihan lemak yang ada pada badan. manusia tidak.


kini, aku "terpaksa" makan seperti biasa kerana tidak mahu berdosa pada perot!!




HIDUP KEKADANG SELAMBA!
catching my breath
kulop ludin
spenda pintal getah

7 comments:

|| NaFiRaa || said...

salam en kulop..

ai pon ngah diet jugak.. tapi ai amik jus mate 5 di waktu lunch.. so ai makan malam jek.. tu pon kuantiti sedikit dan makan awal..

alhamdulillah.. utk 1 kotak jus mate 5 tuh.. ai boleh turun sebanyak 7kg.. satu kotak tuh makan 20 hari jek..

kalo nak diet.. elok lah en kulop try.. jgn ler sampai x makan cam tuh..bahaya wooooo...

opsssttt.. amaran!!! ai bukan penjual atau nak pomot jus mate 5 tuh.. sekadar bagi cadangan utk en kulop...muehehehehe

*komen nih x view pon x pe.. sebab mmg saja nak bercerita ngan en kulup..mueheheheeh..

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

hahaha.. kesian pakcik kulop. xyah la diet. da comel da ni haa.. ;)

Amirah Rashid said...

semoga cepat sembuh :)
makan ubat ikut time okay :)

kulop ludin said...

>cikpuan Nuff....
teman tengah balun JDM tu.. huhu, mau le dua/tiga kati yang turun!!
haha!!

kulop ludin said...

>TAP... kiyut yea....
haha!!

kulop ludin said...

>Amirah... thanks... nenanti pokcik makan obat ikut taim!!

Fahim 'n Alin said...

haha

bley plak bdose kat perot

makan ikot taim!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...