aku-dan-photography

Wednesday, March 10, 2010

aku perlu bershuffle





aku selalu cemburu dengan kawan2 aku, kematangan mereka sangat tinggi.
sedangkan aku, masih merasakan diri aku seperti berbelas tahun yang lepas.
selalu terlena dengan buaian dunia.




aku cuba berlebai tapi ukurlilitnya longgar..
aku cuba berjubah.. tapi labuhnya menyapu lantai.


aku merasakan sudah tiba masanya...
untuk aku sedar siapalah diri aku yang sebenarnya.


aku perlu belajar "shuffle"



nothing else matters.
So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say

Trust I seek and I find in you
Every day for us, something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they say
never cared for games they play
never cared for what they do
never cared for what they know
and I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
No, nothing else matters

HIDUP KEKADANG SELAMBA!
catching my breath
kulop ludin
spenda pintal getah

4 comments:

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah.. lagu dizaman saya bersekolah. hahaha...teringat jamming lagu nih macma bagus aje time tuh XD

|| NaFiRaa || said...

nak shuffle buat ape en kulop!! hahahaha..adesslahhh

u kan awek muda!!! sbb tu x nampak matang!!! muehehehe

ASaDa RyutaRo said...

nk blaja shuffle?? hebat tu.. hehehe :P

kulop ludin said...

Blogger Jawa a.k.a USERMODE said...

wah.. lagu dizaman saya bersekolah. hahaha...teringat jamming lagu nih macma bagus aje time tuh XD

>peh. headbanging time tuh... tapi tak penah lepas nak rambut panjang!!



Blogger || NaFiRaa || said...

nak shuffle buat ape en kulop!! hahahaha..adesslahhh

u kan awek muda!!! sbb tu x nampak matang!!! muehehehe

>agaknye berkat ayor smayang tuh! uhuk2, batuk2 ckit



Blogger ASaDa RyutaRo said...

nk blaja shuffle?? hebat tu.. hehehe :P

>niat ada.. kederat je tak mampu! haha

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...