aku-dan-photography

Sunday, February 28, 2010

TERNAK UDARA DALAM PARU2



aku sedang mencari saki baki udara selepas tiba ke tempat bagi makan kura2..
kik lok si di penang.


kekura dah kaler hijo sebab banyak makan kangkung... rm1 satu ikat.....

searching for subjects...
kulop ludin
spenda pintal getah

9 comments:

Daddy Zuki said...

salam. memang la kita ternak udara dlm paru2

Sanusi Din said...

Mengah nmpak..tu larr org ckp aircond tak bagos.
hahaha

Fahim 'n Alin said...

nice shot

kulop ludin said...

>daddy.. haha... tu yang gelabah bila panjat bukit pagoda tuh!

kulop ludin said...

> nusi... betul tu....
tapi rasanye sebab lain... hehe

kulop ludin said...

> fahim, thanks....

|| NaFiRaa || said...

ternak udara dalam paru2???
*garu2 kepala...

awat x paham nih!!!!

Jumaint said...

Bro..tarik nafas panjang2 ke..blajar bernafas guna perut..baik tuk kesihatan...:D i like this foto..nice moment...hehe

kulop ludin said...

>jumaint.. udah tarik le mike...
jenuh kembang kempis...
sabit lubang idong idak sebesor serombong jea.. huhu!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...