aku-dan-photography

Saturday, February 6, 2010

Outing

Hari ni outing ke sekolah anak aku di sk datuk kelana, tapah.

Berbekalkan kamera sony a380 yang usia seminggu, topi apentah ateh kepala.. Aku mula ngambek gambor2.. Udah ghope cina kedai gambor.. Haha...

Lepas ni aku akan balik ke ipoh.. Tiba masa untuk ziarah opah aku.. Dah jenuh aku ngajak tinggal ngan aku tapi dia tak endak...

Danny, dah mula nak demam...

*dah bertanyakan khabar orang tua di kampung? Kalau belum, tanya2kan khabar mereka...

4 comments:

|| NaFiRaa || said...

hehehhe... raya cina nih nak balik kampung... :)

kulop ludin said...

wah, untung le kome yea...
tahun rimo nie, kampeni mesti bagi banyak angpow ngan coti!!

Fahim 'n Alin said...

smakin berbakat mengambil gambo nmpknye

kulop ludin said...

>fahim.. tengah belajor lagi.... huhu.. lum sampai tahap dewa potograpi!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...