aku-dan-photography

Friday, February 26, 2010

MELASTIK KE PULAU PINANG





aku ke pulau pinang.
sudah lama idak ke sini.
kali ini.. aku dan keluarga bersama2...
haih.. luas untuk diterokai...

mangki nie marah tul bile aku nak close up lagi...
agaknye tengah layan feeling....
botanical garden tengah renebet... jadi kelihatan gersang dari luar....
mangki pon tak berapa ramai.. agaknye maleh nak kuor time paneh2 nie....


kesempatan ini jugak aku layan nasi kandar line clear.... hari jemaat, banyak kedai mamak tutup sebab ada sambutan maulud nabi... kedai ni pon 3/4 kali aku berpusing2 sebabkan gps aku suruh turn right left sesekati dia.
peh... memang pueh pekena kari mamak penang nie... piyor benor...



searching for subjects...
kulop ludin
spenda pintal getah

12 comments:

Pakcu said...

Selamat Datang ke Pulau Mutiara =D

zan-xray said...

pasal apa blog yg ni tak ikut update kat blog teman yop? link2 lain semua ikut. Teman terpaksa gi bawah tengok2 yop ni hehe.
jangan tenung lama2 Komtar tu tengok la ke bawah ada ramai awek penang anak mami huhu

kulop ludin said...

huhu..tkasih...
ate mujor le ada GPS....
idak kalu... pensan jalan2 pulau mutiara nie!!

Sanusi Din said...

awat x habaq mai penang boleh jugak tolong tunjuk jalan..
makan tempat best2
shopping brabg murah2..

Jawa a.k.a USERMODE said...

wohooo... dah lama tak gi penang juge... isk, ader kedai akuarium yang popla kat sana teringin sangat nak gi tapi... geng aquascapers kat sana kata mahal. well, at least ader choices baru ....

amik gamba byk2 ye bro :)

kulop ludin said...

>nusi... tekejot2 je pegi...
lagipon... jalan berangkai ni takleh "nakal2" sangat....
huhu!!

kulop ludin said...

>zan.. entahlea.. agaknye dah teredit html kut... nak reberse balik tak gheti...
peh anak mami... lip lap lip lap weh.. haha!!

kulop ludin said...

> user.... peh... layan lepak kat penang mmg best...
banyak tempat2 sentimental, tapi time malam la....
kat area bukit merah aritu pun nampak gak orang jual ikan kelisa rasanyea... harga...bedarah idong gak!! huhu!!

Sanusi Din said...

Lagi sekali cikgu mai..
habaq awai sket..,
tuan rumah mesti blajer mkn nasik kandaq.

|| NaFiRaa || said...

adessllahhh.. sedapnye nasi kandar itu!!!

kulop ludin said...

>naf... memang takleh tahan....
terasa2 kat mulot nie lagi....

kulop ludin said...

>orait nusi....
nenanti info2...
tapi lambat lagi la kot...
haha!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...