aku-dan-photography

Saturday, February 20, 2010

Aku menyedut udara lumut

Baru sampai lumut.. Cuaca cantik... Redup dan cozy....

9 comments:

|| NaFiRaa || said...

suhu sana ok ke en kulop?? dengar berita kata belah utara di landa suhu panas..

kulop ludin said...

> so far nie ok cikpuan naf...
tapi setat nak kuor pon kul 6 lebeh...
haha...
check in hotel kul 2..
mandi2.. kuatkan eikon... tido..
kemdian baru kuor...
haha...
takot sunburn!!

Fahim 'n Alin said...

style dgn rokok ye

Pakcu said...

kena angin laut..hisap rokok =)

kulop ludin said...

>fahim n pakcu....
lokok membahaya kesihatan sebab tu kena bagi cepat abih!!

anjang said...

penampilan blog yang lebih segar dan menarik, tahniah bro. aku nak make up juga blog aku tapi tak berapa reti

kulop ludin said...

>tkasih anjang...
tak gheti? huhu....
teman pon belajor banyak dari mike...
haha!!

Juice said...

beshnya jalan2...

troll beads said...

nice shot bro kul... when you are going to teach me huh? ...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...