aku-dan-photography

Tuesday, January 12, 2010

perlu ke tidak aku ceritakan? cinta pertama

what lies ahead...

orang umah aku mintak aku ceritakan bagaimana bermulanya percintaan aku.
cinta pertama kulop ludin....


aku tengah pikior.... apabila kulop ludin tengah pikior... dia akan rasa lapor...
haih... aku kena menom susu tanpa lemak....




searching for subjects...
kulop ludin
spenda pintal getah

7 comments:

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

ala cite nak. nk tau!

|| NaFiRaa || said...

perlu!! kikiki.. cerita dengan hati yang ikhlas.. jgn selindung2..:)

kulop ludin said...

haih...
ada permintaan...
nanti kulop cetekan...
kena cari idea... maklumlea...
udah tanam dalam2... nak kena korek balik!!

Duniaku said...

hah...jgn lupa juga crita..banyak mana karangan surat...hat lengan atas dahi...hat kena angkat baiah kat tiang telekom.......

kulop ludin said...

haha......
iskh mike nie...
takleh le cete semuanya....
malu.. ni masih memikior camne nak setat.....

ejaa said...

jgn diingat kisah lama

kulop ludin said...

haih...
entohlea cik ejaa...

dah draft ckit....
nunggu masa untuk upload jea...

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...