aku-dan-photography

Wednesday, January 6, 2010

BLOG AKU, AKU TAK KACAU SIAPA2..


Terus terang blog ni adalah refleksi retrospektif hidup aku. Aku tak ganggu hidup orang lain. Kalau berminat.. Follow.. Kalau tidak.. Layan sahaja.

4 comments:

Duniaku said...

ape ke helnye ni...? ape mike ke deme udah buat? a'te bior le deme tu..udah blog kome..ikut suke kome le..life is simple bro...ada yang suka,ada yang idak...What other people think of you is none of your business.lantak le deme tu..

Duniaku said...

komen kat sini pun mike tapis-tapis juge ke...

Dak Wan said...

Adeiii.... pesal lak ada yang nak ngaco Boss nie?

kulop ludin said...

aiseh bob.......
ingat msleh nak tapeh2...
tapi ada la sorang tu ananamus..(takde telo le tu) sound power2 lak.. tu yang terbakor gak! hampeh..
tepaksela moderate dolo..... huhu!!

> wan... entah sapele hampeh yang jeles ngan blog nie... sesekati jea kata kite semua ni gila!!
haha.. agak teringin nak makan sup kaki kut!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...