aku-dan-photography

Thursday, December 3, 2009

Tmnet servis yg hampeh!

Oleh kerana streamyx aku makin slow, so aku pun upgrade ke 4mb.. Dari 1mb aku ke 4mb.. Poyo2 je aku apply minggu lepas...


Sampai ke hari ni orang telekom tak sampai2 nak setting internet kat rumah....

Semalam aku call tmpoint... Kata officer yang layan aku... Permohonan dah lulus kena tunggu orang telekom yang pasang... So dia pun bagi aku no phone dema yang patot datang....

Dah jadi macam panggilan berantai lak... Dari satu nombor ke satu nombor aku call....
Ada yang bagitahu dia tengah dalam rawatan dan ada yg berjanji nak datang pagi ni....

Hampeh... Ni dah dekat kul 12.30... Naik beku aku nunggu... Idak sampai2.... Aku hantar sms pun idak berbalas......

Aku dah bagitahu bior le aku setting sendiri tapi kata dema takut aku silap.. Hampeh... Selama ni aku yang setting sendiri pun.. Ni tak pasal2 aku kena bayar rm88... Dah la tu.. Lembab lak nak set temujanji datang umah...

Pagi tadi baru la tenet ok sikit.. Ada peningkatan download..... Idak kalu... Siput babi pun lebih laju geraknya berbanding streamyx aku kat rumah aku nie....

Banyak kali aku call 100 dan macam2 bantuan dema bagi... Bagus2 operator yang bantu aku tu... Tapi apakandaya selagi tmnet tak upgrade mana yang patut akan sentiasa le macam nie.....

Tmnet bukan astro... Tiap kali hujan, siaran akan terganggu....

*masih menunggu orang telekom...
Ni dah kul 6 petang... Kompom tak datang le tu.. Hampeh tahap gaban!

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...