aku-dan-photography

Saturday, December 12, 2009

akhir sebuah impian oleh mohamed rahmat


umno akhirnya sebuah impian
hari ni ke mph.... cari buku nie.... entah apa hanginnya aku nak membaca lak time2 nie...

umno: akhir sebuah impian... by mohamed rahmat.


aku belum baca lagi..... mesti banyak yang diluahkan oleh orang tua yang dah pencen.... memoir mesti banyak tuh! 

bior aku baca dolo, kemdian aku review sendiri.... 


harga, rm29.90

2 comments:

Duniaku said...

tak rugi beli dan tak rugi baca....

kulop ludin said...

ye la bob....
aku dah baca....
tapi kena tggu dulu sebelum bagi review...
kena paham apa sebenornya tok mat tu nak bgtau..
great book!!

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...