aku-dan-photography

Thursday, December 31, 2009

2009 selamat tinggal 2010 sudah mari

teringin
aku bergambar bersama sebuah motor milik salah sorang warga skpz.
teringin nak memilikinya tapi apakandaya... lesen aku hanya layak untuk honda cub jea..

selamat tahun baru buat semua pelawat blog aku. blog yang aku suka apa yang aku suka cakap dan telus,aku harapkan ianya dapat dikekalkan begitu.

semoga azam baru yang bakal menjelma akan menjadikan kita insan berguna setidak2nya pada diri sendiri jika tidak pada orang lain.

pada aku, jika hidup hanya untuk memuaskan pandangan orang lain... sampai bebila keinginan kita takkan tercapai. demi untuk tanggapan orang lain, kita yang terseksa.

untuk tahun ini, aku nak layan blues lagi.... hal orang aku tak nak masuk campur.. lagipon aku ni lelaki... tak rock cete pasal hal2 kain orang...

salam tahun baru buat semua.

kulop ludin http://spendapintalgetah.blogspot.com/




3 comments:

Dak Wan said...

Wife teman bawak kabo gak pasal moto beso nih, tanya moto apa dia taktau plak. Ada ke camtu? Hehehe.. Anyway Selamt Tahun Baru untuk mike gak eh. Moga tercapai impian dan cita-cita mike tahun ni.

kulop ludin said...

haha....
motp kuning tu... rege nak jual rm7k...
yamaha virago rasanyea...

teman selain daripada lesen idak layak... duit pun tak mandang...

kalau berminat..info2 orang umah mike....

ladybiker said...

moto tu udah juai raser nyer...moto lain lak yg kluor...leh arr kalu nak beli...yg terkini ni harge nyer 18k...cun beb cam owner dia gak hikhikhik...kalu nak leh nego...(contact ladybiker kat SKPZ tu)

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...