aku-dan-photography

Saturday, November 28, 2009

makan spaghetti oleo pizza hut yang hampeh di giant ipoh

ya......
pada raya haji kedua aku bawak anak bini aku ke giant ipoh.... 
selain daripada membeli dikit2 barang keprluan harian, anak aku, danny menyatakan hasratnya untuk menikmati hidangan di pizza hut... so aku pon pegi lea......

aku paham situasi malam tu.... staff kurang, orang pun ramai.... jadinya aku pon bersabar........ taklama kemdian, hidangna aku pon sampai... iaitu spaghetti oleo... bukan sedap pon pon kalau dibandingkan dengan mee goreng mamak kat nashmir berdekatan tesco ipoh tu jauh lebih power.... tapi disebabkan nak merasa....aku order gak!!


sesampai je spaghetti tu... aku dah nampak pelik.....  kerana kering tul..... camne aku nak makan nie.... mau calor saloran esofagus aku nie.... danny pun tak sanggup nak kunyah..... hampeh!! mesti mamat kat kitchen yang wat tuh takde hati perasaan dan tangan..... elok le berenti krojea kalau kerja dah tak amanah....


oleh kerana hangin sudah satu badan..... aku panggil la staff sorang tuh... rupanya dia pengurus waktu tuh... aku sound direct jea... camnea nak makan benda nie sebab kering betul.... dia sajes supaya aku tukar menu lain tetapi.... tak sanggup aku dah.... tak pasal2 kena selit ngan ludah makanan tu kalau aku tukor lain.... ntah apa yang dibubuh nanti.....

time aku bayor, pengurus tadi telah menolak harga spgathetti tadi.... memang patot la...... hampeh!!

spendarpintalgetah: aku sempat sound, lain kali kalau berlaku macamnie... aku lodge report kat orang kl.... peh..... 


No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...