aku-dan-photography

Monday, November 30, 2009

Hidup ni kusut kalau bermain dengan jammed..
Raya haji baru2 ni.. Kawan aku bagitahu jam semakin teruk.. Dari jalan duta ke rawang mengambil masa 2 jam untuk lepas manakala 3 jam lagi diperlukan untuk sampai ke ipoh...

Tak dinafikan.. Masa hari khamis haritu aku saksikan 3 kemalangan dalam jarak 60km sahaja.. Yang paling banyak melibatkan kenderaan adalah di bukit gua tempurung.. Rasa aku ada dalam 7 buah kereta menyontot antara satu sama lain.. Peh.. Kete2 mahal lak tuh...


Journey pun macam siput jea... Dan yang paling hangin bila ada kete potong belah kiri.. Macam dema je nak cepat sampai... Kuang ajor tul..


*kalau ikut hati mau aku saman dema semua.. Tapi apakandaya.. Aku ni spendarpintalgetah jea...

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...