aku-dan-photography

Monday, November 30, 2009

eksiden





tapah kemalangan, originally uploaded by Kulop Ludin.
pagi tadi dalam jam 10, ada kemalangan antara moto ngan kete.....
habornya, penunggang motosikal tuh (perempuan) pecah palanya (kata orang la....)
masa aku lalu, mangsa dah dibawa ke spital tapah.... darah bersepah2 di atas jalanraya.....
macam2 versi aku dengor masa tengah nyumbat kotiew goreng kat bistro.... ada yang kata moto tu ngelak seorang tua sedang melintas lalu terbabas ke laluan bertentangan dan bertembung ngan charade merah milik seseorang dar tapah road.....
kalau dilihat impaknya.... leh tahan tuh.... kete charade tu teguh bodynya.... menurut satu brother tuh.... dia dengor bunyik berdentum dan dia ternampak helmet bergolek2... dan mangsa dah tak bergerak....
ngeri katanya.... tak sanggup nak nengok dekat.....
harapan aku, penunggang tu selamat.....

No comments:

Pos Spenda Popular

Related Posts with Thumbnails

LAMAN BLOG AKU YANG LAIN

KSSR DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU

ADA BEBERAPA BAHAN YANG BOLEH KITA KONGSI BERSAMA.
1. RANCANGAN TAHUNAN DUNIA SENI VISUAL
2. RANCANGAN PENGAJARAN HARIAN DUNIA SENI VISUAL TAHUN SATU (ada berbelas jadi boleh lea kome ejas2 ngikot kesesuaian tempat krojea memasing)

-ada bahan2 bersifat draf jadi kepada mereka yang berkenaan hendaklah merujuk info2 terkini.
-aku kongsi jadi disklaimer macam biasa le..

download di bawah

1. rancangan tahunan dunia seni visual tahun satu kssr

2. rancangan pengajaran harian DSV Kssr tahun satu.

*kredit to guru2 seni batang padang not to forget JU2nya juga..

* aku dah change link download, jadi kome leh donlod terus as premium user!! dan aku izinkan kome add link ke blog kome tapi kalau boleh backlink ke blog aku yea... hehe... tak paksa tapi apa salahnyea..

DISKLAIMER

PENAFIAN

Kulop Ludin tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan disebabkan penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Lagipon aku yang bayor bilnyea... Kikiki... siyes nie...